Cześć,
Mam mcfee z powodzeniem uruchomiony na PC. Teraz próbuję zainstalować LiveSafe na moim komputerze Mac. Kiedy loguję się na MyAccount na home.mcafee.com, wybierając LifeSave i Mac, nie mogę pobrać oprogramowania, tak jak na PC i urządzenia mobilne. Oferuje tylko pobranie aplikacji True Key.
Pomożecie rozwiązać ten problem??
Solved! Go to Solution.
Cześć,
Ten problem wymaga pomocy technicznej firmy McAfee w systemie lub poprowadzenia użytkownika w celu rozwiązania problemu. Uprzejmie prosimy o kontakt z pomocą techniczną McAfee, klikając poniższy link,
Pozdrowienia,
Madhan M.
Cześć,
Daj nam znać wersję systemu operacyjnego MAC na MAC. Kliknij logo Apple w lewym górnym rogu i wybierz Informacje o tym MAC, a zobaczysz numer wersji.
Daj nam również znać, co dokładnie się stanie, gdy spróbujesz pobrać? Czy pojawia się komunikat o błędzie?
Pozdrowienia,
Madhan M.
Mam spróbować pobrać ta wersje na pc bo na Mac nie mam możliwości pobrania.
Cześć,
Ten problem wymaga pomocy technicznej firmy McAfee w systemie lub poprowadzenia użytkownika w celu rozwiązania problemu. Uprzejmie prosimy o kontakt z pomocą techniczną McAfee, klikając poniższy link,
Pozdrowienia,
Madhan M.
Wersja systemu to: Catalina 10.15.4
Cześć,
Dziękuję za informację. Skontaktuj się z pomocą techniczną McAfee, uzyskując dostęp do linku podanego powyżej, aby jeden z naszych techników mógł pomóc Ci rozwiązać problem.
Pozdrowienia,
Madhan M.
Corporate Headquarters
6220 America Center Drive
San Jose, CA 95002 USA