cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HIPS "Disconnected" Status in NSM

We have followed the instructions recently to integrate HIPS data with the McAfee Network Security Manager in order to view attacks on hosts in real time. The ePO Extensions states the Trust has been established but the NSM states the status of the HIPS sensor as "Disconnected". I've pulled pcaps between our ePO and NSM server where the traffic is occuring and see two-way communication so we know its not firewall related. Are there any steps we might have missed or additional configuration necessary in order to get this to work?

Currently using HIPS 8.0 and NSM 9.2 (Previously posted in HIPS section - was asked to move question into NSM section)

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community