cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
pcoates
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Control Center Retrieve Error: Cannot install SW_Virus_Scan

Jump to solution

Getting the error message after registering a 8.3.2P06 Cluster(Upgraded from a 7.0.1.03), seen in attached image. The issue causes some objects to be imported and other to not be(assuming anything after it hits this error)

VS_CCError.png

Checked the cf antivirus q, only thing unusual was the null "download_email='', when email alerting isn't actually set to enabled. I set an address of admin@localhost in case this was causing issues, didn't change anything.

cf antivirus q

antivirus set download_email='' allow_encrypt=off stats_update_rate=4 \

    max_subfiles=2000 auto_engine_update=off download_dir=cgi-bin/avupdate \

    socket_size_limit=64 archive_scan_buffer_size=128 memfile_buffer_size=64 \

    download_site=downloads.securecomputing.com enable_download_notice=off

antivirus set scanner_restart_time=60 scanner_restart_limit=2 \

    stat_update_delay=240

antivirus modify upper_limit=1048576 server_cnt=1 range_label='Up to 1M'

antivirus modify upper_limit=102400 server_cnt=2 range_label='Up to 100K'

antivirus modify upper_limit=unlimited server_cnt=1 range_label=Unlimited

antivirus modify upper_limit=40960 server_cnt=2 range_label='Up to 40960B'

Before I upgraded I had to rebuild the upper_limits to successfully upgrade, as 40960B and unlimited had been removed at some point.

Any ideas would be appreciated.

1 Solution

Accepted Solutions
pcoates
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Control Center Retrieve Error: Cannot install SW_Virus_Scan

Jump to solution

It looks like a label change from "Up to 40960B" to "Up to 40K" fixed the issue, even though the 70103UP821 applied that name...(since pre-upgrade it had no label)

View solution in original post

1 Reply
pcoates
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Control Center Retrieve Error: Cannot install SW_Virus_Scan

Jump to solution

It looks like a label change from "Up to 40960B" to "Up to 40K" fixed the issue, even though the 70103UP821 applied that name...(since pre-upgrade it had no label)

View solution in original post

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community