cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

IPS slows the incoming outlook emails with attachment when install new load balance appliance.

Hi ,

Scenario:

We have attached a new peplink balance 380 to mcafee IPS appliance. we didn't change any configuration yet on the network, just the load balance.

first we have tried the barracuda load balancer and the incoming email with attachment slows down for 20 mins worst. so we change it to peplink load balancer

but the problem is still the same. the MTU is already configure to 1500,1404,1400 but still having issue. no filter on load balance .

Is there a specific configuration on IPS we need to change inorder for us to work it smoothly?

or any second thoughts that might causing the error.

we're having this problem for a long time and still we can't find what might causing this problem.

Incoming and outgoing without attachment works fine.

outgoing with attachment works fine.

Incoming with attachment the network drops or taking it too long to received.

Thanks in advance,

Mark

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community