cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
rohithroki
Level 7

Error:monitor gateway is not running

Dear Team,

Getting below error while installing Mcafee VSEL 1.9.2 on RHEL6.5.

Please find the error screenshot attached

Re-using modules /opt/NAI/LinuxShield/lib/modules/2.6.32-71.18.2.el6-lshook.ko /opt/NAI/LinuxShield/lib/modules/2.6.32-71.18.2.el6-linuxshield.ko

starting the McAfeeVSEForLinux daemon...

Process took long time to complete and i have terminated the install below is the error i got while terminating

^Cnailsdctl: failed to start the McAfeeVSEForLinux daemon: /opt/NAI/LinuxShield/libexec/nailsd  -c /var/opt/NAI/LinuxShield/etc/nailsd.cfg

starting the McAfeeVSEForLinux monitor gateway...

started pid: 30497

/opt/NAI/LinuxShield/apache/bin/apachectl startssl: nailswebd started

shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory

Installation to /opt/NAI/LinuxShield complete.

To connect to the McAfeeVSEForLinux web monitor, browse to https://x.x.x.x:55443

logon as the Linux user 'nails' and supply the password entered during installation.

service nails status

shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory

chdir: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory

the McAfeeVSEForLinux daemon is running: process information follows

root     28176 0.0  0.0   4316 1172 ?        Ss   01:53 0:00 /opt/NAI/LinuxShield/libexec/nailsd -c /var/opt/NAI/LinuxShield/etc/nailsd.cfg

the McAfeeVSEForLinux monitor gateway is running: process information follows

root     30497  0.0 0.0  20100  2408 ? Ss   02:04   0:00 /opt/NAI/LinuxShield/libexec/mon -p /var/opt/NAI/LinuxShield/etc/monitor.cfg

the McAfeeVSEForLinux Apache server is running:

   PID = 30507

   no. of HTTP servers = 3

process information follows:

  PID TTY      STAT TIME COMMAND

30507 ?        Ss     0:00 /opt/NAI/LinuxShield/apache/bin/nailswebd -d /opt/NAI/LinuxShield/apache -DSSL

Kindly let me know why i am getting the below issue.

0 Kudos