cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

MOVE AV (Multi-Platform) is not detecting EICAR test file.

Hi all,

Recently he have deployed the MOVE AV 2.6 patch 2 on the two client machine (citrix server). Deployment was successful, but when i test with EICAR test file, MOVE AV is not detecting and one more issue is when telnet from MOVE client to offload server on port 9053. It's not happening. I have tried by changing the port numbers of offload scan server. But no luck, Any suggestions.....

on 21/2/14 6:22:12 PM IST
1 Reply
Highlighted

Re: MOVE AV (Multi-Platform) is not detecting EICAR test file.

hi,

your move client must reach offload server, this is essentiell.

if this is not working your problem is as you say on top.

is there a firewall between MOVE client and the offload server? (tracert from client to server)

maybe you have to make a route on the offload server

good look

m

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community