cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Outbound Queue message count appears incorrect?!?!?! but worse.....

Our outbound queue message count appears incorrect. It currently states 5 but upon opening up the queue I only see 2. The worse part is I'm not able to release the messages either. I pause the queue and then highlight msg and click the send button but nothing happens. Does anyone know if I'm missing something or if this is a bug?

Info: Email Gateway (IronMail) Advanced Server 6.7.2

If further info is required let me know.

Much appreciated everyone.

Mark

1 Reply
Highlighted
ijahnke
Level 11
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Outbound Queue message count appears incorrect?!?!?! but worse.....

HF5 Resolves an issue where deleted messages will still show up in the user interface. Try installing it and see if it resolves the issue.

Message was edited by: Ivan Jahnke on 1/31/11 10:29:46 AM CST
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community