cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
r0g3rrabbit
Level 8

Import new HIPS 8.0 policy and shows up blank?

Jump to solution

I am working on whitelisting within HIPS 8.0. I have created my policy and exported into a .xml to import into my ePO server. When importing the HIPS 8.0 policy I recieve no errors and it shows up within the rules section. I click the policy to see what signatures are there and what exemptions are there. After selecting the policy I recieve a blank screen. No signatures and no exemptions, only button visible is "close". I re-export this time to HIPS 7.0 and run the same test. And I can view all policies and exemptions. Any reason why there is a difference between being able to veiw HIPS 8.0 and HIPS 7.0? I have upgraded my HIPS to 8.0 from 7.0 and running on ePO 4.6.7.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
r0g3rrabbit
Level 8

Re: Import new HIPS 8.0 policy and shows up blank?

Jump to solution

Solved it. Thanks for the help  @ fitchsoccer. I tried doing hte migrate but received the same error of not having any signatures. I wound up re-accomplishing my whitelisting via the application. And instead of putting full file path with the .exe; I only put the .exe and it worked.

0 Kudos
2 Replies
fitchsoccer342
Level 13

Re: Import new HIPS 8.0 policy and shows up blank?

Jump to solution

If you are trying to migrate your policies from HIPS 7 to 8, I would follow the migration guide on page 22.

https://kc.mcafee.com/resources/sites/MCAFEE/content/live/PRODUCT_DOCUMENTATION/22000/PD22894/en_US/...

0 Kudos
r0g3rrabbit
Level 8

Re: Import new HIPS 8.0 policy and shows up blank?

Jump to solution

Solved it. Thanks for the help  @ fitchsoccer. I tried doing hte migrate but received the same error of not having any signatures. I wound up re-accomplishing my whitelisting via the application. And instead of putting full file path with the .exe; I only put the .exe and it worked.

0 Kudos