cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

HASP service not starting

A number of software packages in our company make use of HASP licence software. Since deploying HIPS, this service will not start. It starts fine with HIPS disabled.

I have added exceptions for HASP into the ePO policy - still no luck.

Any ideas?
Tags (1)
2 Replies
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: HASP service not starting

Looks like it is designed to abort if it detects something that might compromise the integrity of the license checks.

Check out:

http://74.125.95.132/search?q=cache:jceR_k0K83MJ:www.wilcom.com.au/LinkClick.aspx%3Ffileticket%3D/oo...

NOTE: See the section titled IV. Firewall, Anti-virus, Anti-spyware applications starting at the bottom of page 4 in the previous URL link for a detailed solution to this issue from Aladdin Knowledge Systems support.

McAfee Knowledge Base, KB66385.

Highlighted
Level 11
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: HASP service not starting

KB66114 in the McAfee Knowledge Base...

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community