cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Jilli
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Sallitun ruutuajan asettaminen Safe Familyssa ei onnistu iltapäivälle

Yritin muuttaa lapseni sallittua ruutuaikaa alkamaan kello 07 ja loppumaan 21. Kun valitsen kohtaan Vastaanottaja (pitäisi varmaan lukea Loppu) 09:00 pm ja kohtaan Alku 07:00 am ja tallennan, tulee ruutuajaksi 07:00 am - 09:00 am. En saa lopetusta millään iltapäivälle, vaikka valitsen pm alasvetolistalta. Alkuaikaa ei myöskään voi valita ensiksi vain 12:00 am on valittavissa alasvetolistalta, jos loppuaikaa ei ole valinnut ensiksi. Nyt toiminto on siis hyödytön, tai lapset voivat käyttää puhelinta vain aamupäivällä. Sama vika sekä Android- että iPad-sovelluksessa. Molemmissa laitteissa aika on asetettu 24-tunnin muotoon, mutta sovellus käyttää silti am/pm-tapaa.

En myöskään löydä mistä voin rajoittaa kokonaisruutuaikaa esimerkiksi maksimissaan kolmeen tuntiin päivässä.

1 Reply
Jilli
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Sallitun ruutuajan asettaminen Safe Familyssa ei onnistu iltapäivälle

Lisätään vielä, että kun vaihdoin sovelluksen kielen englanniksi, ajan asettaminen iltapäivälle toimii ongelmitta. Bugi siis suomekielisessä versiossa.

McAfee Support Mobile App Available
With the new McAfee Support Mobile App you’ll be able to update, close, and view service requests on your mobile device. The app will also notify you when one of our technical support engineers update a service request. Download the Android version from Google Play and the iOS version from the Apple App Store today!