cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
ramram
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

ePo report

I have ePo 4.0 agent 3.6 OS windowes 2003 .

i have applied some application blocking policy,and reporting .

i get mail for one user violating the rule message. I serceh that system in my ePo i could found.i manually check the clint system which is update to my ePo server.

but i could not fount the system in my epo repord.
2 Replies
tonyb99
Level 13
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

RE: ePo report

possibly duplicate guid, or dual nic due to wireless/vpn

try clearing the entry in epo then recreating a placeholder for the hostname and resending an agent with forceinstall and then wakeup the placeholder to get a new clean entry in EPO, and then clear placeholder
ramram
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

RE: ePo report



i suspect most of the system are communicate the ePo server and update but not in the systems list.
there is no wireless /vpn all are desktop with LAN.
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community