cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

DLP 3 no events in DLP monitor

I’m running EPO 4.0.0 SP5 and DLP 3.0.0.711. SQL 2005 ePO database on another server.
I created working policies and deployed them to the client agents. The policies are active but any events are not reporting back in the DLP monitor even though the agent states the events have been uploaded to the ePO server. Any ideas, please?
Many thanks,
Mark

Agent 8081 log:
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent wakeup call received
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent wakeup call for FULL PROPS received
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent will connect to the ePO Server in 60 minutes and 0 seconds.
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent started performing ASCI
30 July 2009 17:53:42 Info Management Collecting Properties
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent is looking for events to upload
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent uploading 3 events to ePO Server
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent communication session started
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent is sending FULL PROPS package ePO server
30 July 2009 17:53:42 Info Agent Agent is connecting to ePO server
30 July 2009 17:53:43 Info Internet Manager Upload success and no package to receive
30 July 2009 17:53:43 Info Agent No package received from ePO Server
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent communication session closed
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent communication session started
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent is sending EVENT package to ePO server
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent is connecting to ePO server
30 July 2009 17:53:43 Info Internet Manager Upload success and no package to receive
30 July 2009 17:53:43 Info Agent No package received from ePO Server
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent communication session closed
30 July 2009 17:53:43 Info Agent Agent will connect to the ePO Server in 59 minutes and 15 seconds.
Labels (1)
1 Reply
Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Problem solved

For installations with the SQL server hosted on a server other than the ePO server you will need to change the "McAfee oPolicy Orchestrator 4.0.0 Event P****r" service on the ePo server to Log on as a domain account and not a Local System account.

Cheers,
Mark
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community