cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Threat Prevention 10.6.1.1638 install issue

Run now task McAfee Agent > Product Deployment failed.
Details: Product "ENDP_AM_1060" installation failed, reason "Point Product Custom Error".
Product "ENDP_AM_1060" installation failed, reason "Unknown error"..

 

Any thoughts? 
This is going to a clean Windows 10 install (1903)

Agent 5.6.1.157
ESP 10.6.1.1555

Thanks!

4 Replies
billmoller
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 2 of 5

Re: Threat Prevention 10.6.1.1638 install issue

Do you still have the full July install in your Master Repository (even though it was demoted back to RTS)?

  • Endpoint Security Platform, Type="Install", Version=10.6.1.1555
  • Endpoint Security Threat Prevention, Type="Install", Version=10.6.1.1638

Also, my "Client Task" for installation includes literally only:

  1. "Endpoint Security Threat Prevention 10.6.1.1638"
  2. "Endpoint Security Adaptive Threat Protection 10.6.1.1398"

(In that order.  Also, I'm using ATP but NOT Firewall or Web Control).  If you make a task with only "Endpoint Security Threat Prevention 10.6.1.1638" (setupTP.exe) it should auto install the Platform (setupCC.exe) first.

Re: Threat Prevention 10.6.1.1638 install issue

Yes - I believe it's the full install from earlier. 
The agent/Platform and TP are all we are trying to install right now.

 

Note- the agent and platform installed - TP is where I seem to get the error. 

billmoller
Level 10
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: Threat Prevention 10.6.1.1638 install issue

There is a newer agent as well, 5.6.1.298, which may fix the interference...

Try upgrading the agent, then installing TP?

If that fails, you could remove all McAfee products with the removal tool (or format with another 1903 clean install) then try the newest agent install, then the Threat Prevention install (which would auto-install the platform).

Since you already have the Platform installed, the fact that it's already there could also be causing an issue 😕

The one time I installed ENS on to a clean 1903 successfully (out of one attempt), I installed agent 5.6.1.298, then ran the client task I indicated in my previous post.

Former Member
Not applicable
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

Re: Threat Prevention 10.6.1.1638 install issue

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community