cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

Policy assignment rule based on tags is not working in ENS 10.5.3

In VSE we have different exclusions for workstation and for servers since we have an option for workstation and server but in ENS we dont have such option.So we creted two seperate policies for workstatinon and server and assign these policies on basis of tags with policy assignment rule.

But the problem is that we can see its applied to servers but its not applied to workstation.There is no issue with the tag and system is communicating properly with EPO server.

Is there is any way we can achieve seperate polices for workstation and servers.

2 Replies
haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: Policy assignment rule based on tags is not working in ENS 10.5.3

Can anyone update this..Had anyone faced this issue

Highlighted
dmcgeary McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: Policy assignment rule based on tags is not working in ENS 10.5.3

needs to moved to ePO forum. 

 

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community