cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
mdoc
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

Error installing ENS 10.6.1.1060

Below are the logs from McScript_deploy.log when I push out the install for ENS.

All other machines install fine, however this one in particular is giving me issues.

 

 

2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptMgr Setting the working dir as C:\ProgramData\McAfee\Agent\\Current\EUA_AUTO1000
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptExe Line 2055: RunScript dwRet = C:\ProgramData\McAfee\Agent\\Current\EUA_AUTO1000\EPRDet.mcs, IsProductInstalled
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptMgr Loading and parsing: C:\ProgramData\McAfee\Agent\\Current\EUA_AUTO1000\EPRDet.mcs
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsProductInstalled]
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptMgr EUA Start
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [InitializeVariables]
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptMgr EUA Check if execution already in progress
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:43:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:43:58 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:43:58 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:44:08 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:44:08 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:44:18 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:44:18 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:44:28 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:44:28 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:44:38 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:44:38 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]
2018-11-09 19:44:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [IsOnebuildRunning]
2018-11-09 19:44:48 I #4312 ScrptExe Executing section: [WaitTenSeconds]

 

Any ideas?

2 Replies
mdoc
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: Error installing ENS 10.6.1.1060

Quick update: This was an error when pushing endpoint upgrade assistant. I was able to push out ENS Common separately. I would still like to figure out how to get EUA_AUTO1000 installed.
McAfee Employee chealey
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: Error installing ENS 10.6.1.1060

@mdoc We would need to look at the logs written by the EUA tool, to see point of failure. Was this log file generated?

We would expect to find it in either of these locations:

C:/Windows/Temp/McAfeeLogs
%Temp%/McAfeeLogs

 

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way, or answered your question, will you please select "Accept as Solution" in my reply, or give kudos as appropriate, so together we can help other members?
Member Rewards
McAfee Community rewards active and helpful members just like you. Click here to take a look at the first community members who received a special reward and were recognized by McAfee leader, Aneel Jaeel, for their participation and trusted knowledge in the community.