cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

EPO not pushing Endpoint security

Jump to solution
Endpoint deployment fails each time. Bootstrap log shows: 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] RunCommandLine: Process return code : 4294967295 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Installation Return value : 4294967295 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Error 0x20003041 Message: Error while stopping McAfee service. 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Installation failed!! 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] CheckIfPreviousProductRemoved: Start SUBKESY(SOFTWARE\McAfeeEndpointSecurity_ModuleRemovalTracker) KEYNAME(MajorUpgradeProductsCount) 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] bOldrPrdtUninstallState(0) 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Common failed during install or Upgrade!!! 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Check if any ENS is left on the system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Cannot find VSCore version 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Upgrade code {74B710CF-552E-47D1-8CBF-D0AC2DA67B06} not detected on this system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Upgrade code {858BFBEC-CE4F-4C5A-AD02-F88B7A3F670C} not detected on this system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Upgrade code {B2ABA365-ABA2-4E4F-8FE3-7C216A033359} not detected on this system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Upgrade code {A1460C1B-0603-4AB7-84F0-37F06AB91F6D} not detected on this system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Upgrade code {E68F630E-837B-4CAF-83F8-3285701D451C} not detected on this system 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] No ENS is left on the system. We need to dereference vscore now 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] Extracting vscore uninstall helper 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] C:\windows\TEMP\MfeVSCoreUninst.exe 02/12/2019 14:11:03.56 [8600] [BootstrapperMain] The command for helper util : "C:\wi
1 Solution

Accepted Solutions
McAfee Employee chealey
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: EPO not pushing Endpoint security

Jump to solution

Very likely - see https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB87096

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way, or answered your question, will you please select "Accept as Solution" in my reply, or give kudos as appropriate, so together we can help other members?

View solution in original post

3 Replies
McAfee Employee AdithyanT
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 4

Re: EPO not pushing Endpoint security

Jump to solution

Hi @User97718302,

Thank you for your post. The Bootstrapper is where you start looking for errors, so this is good job from your end.

Please notice the below lines:

[BootstrapperMain] RunCommandLine: Process return code : 4294967295 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Installation Return value : 4294967295 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Error 0x20003041 Message: Error while stopping McAfee service. 02/12/2019 14:11:02.932 [8600] [BootstrapperMain] VSCore Installation failed!!

Here we can see that VSCore Installation has failed. hence the specific reason for failure would be in the install log created for this component.

May I know what version of ENS you are trying to install? Also Operating System and build?

Can you look for presence of McAfee_Common_VSCore_Install_All_xxxx under C:\Windows\Temp\McAfeeLogs? That should have the failure reason.

Was my reply helpful?
If you find this post useful, Please give it a Kudos! Also, Please don't forget to select "Accept as a solution" if this reply resolves your query!

Thanks and regards,
Adithyan T

Re: EPO not pushing Endpoint security

Jump to solution

The VScore install log seems to point to some certificate not being there? Does that make any sense?

Thanks

Rob

McAfee Employee chealey
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 4 of 4

Re: EPO not pushing Endpoint security

Jump to solution

Very likely - see https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB87096

Was my reply helpful?
If this information was helpful in any way, or answered your question, will you please select "Accept as Solution" in my reply, or give kudos as appropriate, so together we can help other members?

View solution in original post

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community