cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
sburton
Level 7

EEPC v7 won't activate on some systems

I have been installing EEPC on our corporate computers for a few weeks without any issues. Now, I have 2 systems (different makes and models) that will not activate.  The only clues I have for one is error messages in thelog files, and I will admit that I am clueless on what to do next.

First error:  2013-09-20 16:18:04,144 ERROR   MfeEpePcEncryptionProviderPlugin     Failed to get all required system objects during initialization: [0xEE040001] Opening driver

Second error:  2013-09-20 16:18:04,154 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   ..\..\..\Src\EpeGenInitHandler.cpp: EPE_gen_init_handler::handle: 279: [0xEE00000B] EPEOPAL_system_pbfs interface (on non-Opal systems this is expected and is NOT an error condition)

Third error:  2013-09-20 16:18:04,154 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   Initialization failed.

Fourth error:  2013-09-20 16:18:04,154 ERROR   MfeEpeCoreEncryptionPlugin           Encryption Provider {6477FB57-DCF1-418E-9948-9F32C57B0FA4} is in FAILURE state. Intialization aborted.

Any ideas?  I have attached the log file from one system, the other is unreachable at the moment.

0 Kudos
4 Replies
petersimmons
Level 12

Re: EEPC v7 won't activate on some systems

You should really call Support and open a case.

0 Kudos
romardy
Level 9

Re: EEPC v7 won't activate on some systems

I think you can start by looking on this error and check your LDAP settings

2013-09-20 16:40:25,033 ERROR   EpoPlugin                            userHandler: Unable to communicate with the LDAP server. Verify the settings you specified are correct.

Message was edited by: romardy on 9/23/13 10:51:35 PM CDT
0 Kudos
sathish.l
Level 11

Re: EEPC v7 won't activate on some systems

Hi Burton,

Did you changed the LDAP server (active directory) password recently ? Please test the connection of LDAP from the epo console.

0 Kudos
stickman
Level 12

Re: EEPC v7 won't activate on some systems

Any luck with this, having the same problem, here is my log below:

2015-02-13 11:04:54,979 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   ..\..\..\Src\EpeGenInitHandler.cpp: EPE_gen_init_handler::handle: 279: [0xEE00000B] EPEOPAL_system_pbfs interface (on non-Opal systems this is expected and is NOT an error condition)

2015-02-13 11:04:54,979 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   Initialization failed.

2015-02-13 11:04:54,981 ERROR   MfeEpeCoreEncryptionPlugin           Encryption Provider {6477FB57-DCF1-418E-9948-9F32C57B0FA4} is in FAILURE state. Initialization aborted.

0 Kudos