cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
=se=
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

EE 3G Cards (dongle) not working after McAfee install.

Hi,

Just wondering anyone has expereinced problems using Orange EE 3G cards (USB dongle) and McAfee pn a HP6560b running Windows 7 32bit. .

McAfee Install version

VirisScan Enterprise + AntiSpyware 8.8

Scan Engine: 7063.000

The 3G card connects fine, but when you go the the internet you get random numbers and letters or it is extremely slow and does not display page properly. 

Worked fine in Symantec prior to migrating to McAfee.

I've tired ther latest 3G software and tried stopping the HIPS and Firewall. Even disabled McAfee but it still does not work.

Any help will be appreciated.

Thanks

Message was edited by: =se= on 03/05/13 08:43:03 CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community