cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Amcore Content Version v0.5 and Engine N/A

Dear All,

I have a typical situation. I have about 14K Servers managed on an ePO where all the machines receive the AMCore Content version and engine versions regularly without any issues. However about 7-10 servers which are online and running with the same Agent version 5.0.6 would not display Amcore Content version and engine version instead is shows Amcore content version v0.5 and Amcore engine version as N/A. as per the below screenshot. Kindly advise how to proceed further.abca.jpg

Venu
2 Replies
Highlighted

Re: Amcore Content Version v0.5 and Engine N/A

Hi vnaidu,

 

AMCORE show 0.5 mean the DAT and Engine is not updated

I will try

1. update Engine and DATs manually and see if any error

2. Push update task again

 

Regards

Tony lo

Highlighted

Re: Amcore Content Version v0.5 and Engine N/A

@tonyssbear It is clear that the update is not happening, but I would like to know what could be blocking the update from not getting installed.

abcd.jpg

Venu
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community