cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
eepc
Level 7

eepc 7 wont get active!

A pc keeps on as "inactive" system state!

Im preparing the deployment of eepc 7 (epo 4.6) etc. - I have a working eepc 6.1.3 (under ePO 4.5) working well. I had double checked: the policies, created policy assignment rule, reinstalled the client EEAgent/EEPC (in order), I had also tried in splitting the deployment task in two parts one for EEAgent and another one for EEPC, users assigned/re-assigned  etc. all seems well afaik - but the PC is still "Inactive".

from the epe log I saw: "Encryption Provider {6477FB57-DCF1-418E-9948-9F32C57B0FA4} is in FAILURE state. Intialization aborted." Anybody knows what is it and if it is the cause?

any other checks you would suggest that I do to bring this machine "active".

MA is 4.6

EEPC 7.0.0

ePO 4.6

In other words (the latest versions of all parts). Im attachnig a copy of the epe log

Thanks!

0 Kudos
3 Replies
jogvan
Level 8

Re: eepc 7 wont get active!

Is there a hidden HP_Tools partition on the system?

0 Kudos
jmcleish
Level 13

Re: eepc 7 wont get active!

Do you have Opal disks?

Not familiar with v7 yet, but error looks like its related to that:

2013-03-09 14:16:06,879 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   ..\..\..\Src\EpeGenInitHandler.cpp: EPE_gen_init_handler::handle: 279: [0xEE00000B] EPEOPAL_system_pbfs interface (on non-Opal systems this is expected and is NOT an error condition)

2013-03-09 14:16:06,879 ERROR   MfeEpeOpalEncryptionProviderPlugin   Initialization failed.

2013-03-09 14:16:06,880 ERROR   MfeEpeCoreEncryptionPlugin           Encryption Provider {6477FB57-DCF1-418E-9948-9F32C57B0FA4} is in FAILURE state. Intialization aborted.

2013-03-09 14:17:49,038 WARNING OpalProvider                         Disk configuration is unsupported for Opal. All disks must be Opal disks in order to activate with the Opal provider.

0 Kudos
eepc
Level 7

Re: eepc 7 wont get active!

Hi ,  no hidden partitions nor incompatible sw are on the pc side (actually its only an win7 os installed on). the pc side seems to be ok I think. so do the policies - i have "pc software provider" set (along with opal encryption provider) to which eepc should opt to (in case a non-opal disk is dedected - like in this case). something must went wrong with the epo i doubt - I plan to do a fresh installation from scratch fro evrything and redo the tests to see. Thanks for all.

0 Kudos