cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Tecra M10 - MDE PBA Issue


Hi All,

I have several Toshiba Tecra M10 series laptops that i have just installed MDE 7.1 on.

On reboot PBA goes into a frozen state and the only way to log onto the system is to perform an Emergency Boot using DETech.

The only error meaage i can see in the log is:

WARNING MfeEpeEsEncryptionInformationService ..\..\..\Src\EpeGenInfoHandler.cpp: EPE_gen_info_handler::handle_machine_info_query: 327: [0xEE0C0007] ..\..\..\Src\FsFat32\EpeFsFat32.cpp: EPE_fs_fat32::test_mount_cookie: 1273: File system not mounted

Has anyone come acreoss this issue?

Thanks in advance

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community