cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Problems with DE 7.2.1.16 not allowing non-preboot or automatic booting

Jump to solution

I am seeing some strange things with DE 7.2.1.16. We are unable to apply the policy (enable automatic booting), this removes the Pre-Boot screen on boot. Any system that we have the latest DE 7.2.1.16 installed, it will always go to McAfee Pre-Boot screen. I have used Jay Appell utility called EZDE-Advisor, which shows that Pre-Boot is not active but it still goes to the Pre-Boot screen. Any system that we have 7.1.3.604 has no issues and will allow for automatic booting. Has anyone else seen this issue with DE 7.2.1.16. We are using the latest ePO agent 5.0.5 and VSE 8.8i Patch 9 on ePO 5.3.2.

1 Solution

Accepted Solutions
Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Problems with DE 7.2.1.16 not allowing non-preboot or automatic booting

Jump to solution

FYI,

Just talked to support. the reason for my issue was the check box called "Use of TPM for automatic booting" was set to "If available". Support set that it should be set for "Never". It no works.

1 Reply
Reliable Contributor twenden
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Problems with DE 7.2.1.16 not allowing non-preboot or automatic booting

Jump to solution

FYI,

Just talked to support. the reason for my issue was the check box called "Use of TPM for automatic booting" was set to "If available". Support set that it should be set for "Never". It no works.

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator