cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
rtrc
Level 7

Endpoint Encryption ver7.0.1 not synchronizing passwords for Admin UBP

Hello Everyone,

we have a problem with our EEPC 7.0.1 installations.

So in our Environment we have 2 different UBP's. 1st is for our Users that are logging in with an USB Smartcard. 2nd UBP is for our Admins, and they are using username/password authentication.

So the Problem we are facing now is that everytime a new EEPC installation on a client has been done, all Admins are only able to login with the "initial" password that was defined in our Admins UPB.

If the Admin now changes the password on that client, the client will remember it. But it seems that there is no syncronization to the Database, cause on all client where he didn't changed it in the PBA he has still the initial password.

It's happening to all our Admin accounts (about 30).

Here are some informations about our Software versions:

ePo Server : 4.6.6

McAfee Agent : 4.8.887

EEPC: 7.0.1.354

If someone has an idea how to handle this problem, pls let us know.

0 Kudos
2 Replies
SafeBoot
Level 21

Re: Endpoint Encryption ver7.0.1 not synchronizing passwords for Admin UBP

A good start wild be to run eego on a machine and validate connectivity - if there is a problem between the agent and epo, then changes will not be synchronized upstream to epo

0 Kudos
rtrc
Level 7

Re: Endpoint Encryption ver7.0.1 not synchronizing passwords for Admin UBP

Hey,

I just checked it back. So McAfee Go is running. Data Channel Ping and Data Channel Response both showing "Success"

Data Channel Delay is between 4000 & 10500.

0 Kudos