cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Encryption Agent Not Communicating

We have a laptop that is no longer doing SSO properly. The user will login at the preboot then the windows login screen comes up and they have to log in again. While looking into the issue, I was looking at the MfeEpe.log file and I see the last entry in the log was for 7-16-14 (8 days ago). So it seems that the encryption agent is not communicating back to ePO properly?

What steps should I take to resolve this? Well else should I look into?

1 Reply

Re: Encryption Agent Not Communicating

So I found the issue. The Drive Encryption Agent Service was disabled. I'm not sure what would have caused the service to disable however.

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community