cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
zarberg
Level 10

EE 6.1.x will not encrypt

I have a machine that is displaying the following message in the MfeEpe.log:

"userHandler: failing policy enforcement: assigned OptIn user(s) (i.e. non-default UBP users) are missing UBPs/Idents for activation."

Since this is essentially a testbed for our whole organization I'm looking for some basic documents or guidelines on deploying encryption.  The manuals/documents are either too focused on ePO only or don't really give a good overview for newer admins.

0 Kudos
4 Replies
SafeBoot
Level 21

Re: EE 6.1.x will not encrypt

you must have enabled user based policies for some users, but forgotten to assign policies to them?

lots of people forget this - It's explained https://community.mcafee.com/message/202571#202571  for example.

Message was edited by: SafeBoot on 12/6/11 3:39:24 PM EST
0 Kudos
zarberg
Level 10

Re: EE 6.1.x will not encrypt

Nope, I went through the user list yesterday and ensured that no user had UBP enabled.  We have one UBP, and that's set at the system root.

0 Kudos
SafeBoot
Level 21

Re: EE 6.1.x will not encrypt

you must be missing one though on some user level - thats what the error actually means?

0 Kudos
zarberg
Level 10

Re: EE 6.1.x will not encrypt

Could I be experiencing this issue?

https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB73156

We're still in testing, the only users I added to any machines were domain admins, and our organization is only mid-sized, we have 5 of them.  I went through all 5 and ensured UBP was disabled for all.

0 Kudos