cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Cannot logon to preboot after re-attaching database

Hi,

Drive encryption 7.1.3

EPO 5.3.1

MA 5.0.2

Can anyone help me with this issue.

My customer has just recently restored a backup of his database which was 4 days old and now he is unable to logo at pre-boot, is there any suggestions

in solving this issue?

Many thanks

Spookrider

2 Replies
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

Re: Cannot logon to preboot after re-attaching database

What is the error message the user is receiving at preboot? Can you post a copy of the MfeEpe.log?

Highlighted

Re: Cannot logon to preboot after re-attaching database

Sorry i took so long getting back to you.

I have resolved the issue by attaching the database that had the keys on my test epo and then extracting the xml file

Many thanks for getting in touch

Charles

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community