cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

same machines are showing in two group

Jump to solution

Hi All,

I am faing one weird issue in EEPC 5.2.x. We have multiple machine group by location and clients are deployed base on that.

Today two machine group showing same machines with same object ID.

They are not duplicate machines because machine names and object IDs are same. I restarted DB service but no luck. Any one have idea why suddenly this happen.

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: same machines are showing in two group

Jump to solution

it's only one machine still, it's just referenced in two different groups. You'd have to delete it from one group, do a cleanupmachinegroup on the other, then restore it.

That would probably resolve the view problem.

View solution in original post

4 Replies
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 5

Re: same machines are showing in two group

Jump to solution

it usually occurs if an EEM session crashes during a group update.

Highlighted

Re: same machines are showing in two group

Jump to solution

Thanks for prompt response safeboot.

I believe group update is a automatic process. Could please explain bit more.

When I do force sync to machine from EEM server console it happen from both group.

How can i resole thi issue? Do I need to delete those machine manually?

Regards,

Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: same machines are showing in two group

Jump to solution

it's only one machine still, it's just referenced in two different groups. You'd have to delete it from one group, do a cleanupmachinegroup on the other, then restore it.

That would probably resolve the view problem.

View solution in original post

Highlighted

Re: same machines are showing in two group

Jump to solution

Thanks Safeboot and sorry for late reply,

Today I perform said steps and seems it resove the issue.

i don't want to disturbe production server, so first i perfomed this steps for two machine. One machine was working/syncing with server but another one giving error "Object not found" at client side. from server force sync was working fine. So i just restore deleted object and it is working.

Now server and 500 + cients are under monitoring.

Thanks,

Message was edited by: Gate_DLP on 8/21/13 4:18:32 AM CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community