cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

Unable to delete group

I've busying trying to configure EE - was running v5.1.9.0 and came across some problems - just upgraded to 5.2.2

When one of my test machines syncs I get:

Error processing user (ID=00000003): [e0050030] Client data store object not found

I think its related to this: On v5.1.9.0 under the EE user groups / "endpoint encryption users" I have a error on the right pane:

Error:0xdb000013

After the upgrade there are no users listed under name but I now have "Endpoint Encryption Users (1)"

I'm not sure why its showing a (1) as I don't see any users listed. If I also try and delete the group I get:

"Group is not empty"?

I've got another group I created with my test users in.

Any ideas?
2 Replies
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

RE: Unable to delete group

use the api command cleanupusergroup. That will resolve it.
Highlighted
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

RE: Unable to delete group

Thanks for the quick response - that fixed it right up!!
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community