cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
gmc_za
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

Unable to delete group

I've busying trying to configure EE - was running v5.1.9.0 and came across some problems - just upgraded to 5.2.2

When one of my test machines syncs I get:

Error processing user (ID=00000003): [e0050030] Client data store object not found

I think its related to this: On v5.1.9.0 under the EE user groups / "endpoint encryption users" I have a error on the right pane:

Error:0xdb000013

After the upgrade there are no users listed under name but I now have "Endpoint Encryption Users (1)"

I'm not sure why its showing a (1) as I don't see any users listed. If I also try and delete the group I get:

"Group is not empty"?

I've got another group I created with my test users in.

Any ideas?
2 Replies
Reliable Contributor SafeBoot
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 3

RE: Unable to delete group

use the api command cleanupusergroup. That will resolve it.
gmc_za
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

RE: Unable to delete group

Thanks for the quick response - that fixed it right up!!
ePO Support Center Plug-in
Check out the new ePO Support Center. Simply access the ePO Software Manager and follow the instructions in the Product Guide for the most commonly used utilities, top known issues announcements, search the knowledgebase for product documentation, and server status and statistics – all from within ePO.