cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Error Entries in DB after Migration

Jump to solution

Hi,

I have plugged an old Safeboot 4.2.14 DB after installing McAfee 5.1.9 server suite on a new server. I have also placed the cmsettings.ini file to ensure that the LDAP connectors have been configured. Everything seems to be working fine except the fact that a large amount of entries in my User Group (that synchronizes with the LDAP connector) are showing an [!error db 0x000013] with an object ID.

What could be the reason of these error entries in the database and how can i resolve this issue?

Regards,

Tushar.

1 Solution

Accepted Solutions

Re: Error Entries in DB after Migration

Jump to solution
4 Replies

Re: Error Entries in DB after Migration

Jump to solution

What is exact wording of that error and where it shows up?

Did you change anything in database file sets, beside initial update right after EEPC install?

Re: Error Entries in DB after Migration

Jump to solution

hi,

thanks for your response. I have the entries in the db rows. I have attached the image file that illustrates the error entries in one of my groups.

I did not do any change. Just plugged the DB into the 5.1.9 implementation.

regards,

tushar

Re: Error Entries in DB after Migration

Jump to solution

Re: Error Entries in DB after Migration

Jump to solution

thanks! i have received the dll from McAfee as well.

thanks

More McAfee Tools to Help You
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • Visit: Business Service Portal
  • More: Search Knowledge Articles
  • ePolicy Orchestrator Support

    • Download the new ePolicy Orchestrator (ePO) Support Center Extension which simplifies ePO management and provides support resources directly in the console. Learn more about ePO Support Center