cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Autoboot Question

I have used autoboot in the past for machines that are used only as training laptops, but for some reason it is not working now.  I have the $autoboot$ user added to the machine and the only setting that is checked under General is to Reject/Suspend hibernate requests.

We are using version 5.2.5 on Windows XP machines and some Windows 7.

Has anything changed with the way autoboot works or am I just missing something.

Thank you.

1 Reply
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Autoboot Question

probably someone changed the password on the $autoboot$ account - that's the most likely explanation.

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community