cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 5

AutoDomain 5.58 error

We are testing the AutoDomain 5.58 to deploy in our production setup. We have encountered the following error:

Error(10479): Out of stack sapce: 'sTicks'

this happens after we install the agent with Autodomain script. We harvest user password using the logonbox.

When i checked the Autodomain log, this is what i see

1/3/2011 13:29:22.45 PM: 0x00000000 | The operation completed successfully.
1/3/2011 13:29:22.48 PM: Removed the Autoboot user "<machine name>-$autoboot$"..
1/3/2011 13:29:22.53 PM: Running sbadmclIsSyncInProgress...
1/3/2011 13:29:22.87 PM:     Read client log - 18557 chars.
1/3/2011 13:29:22.87 PM:     Found Last Sync Start at char: 16742
1/3/2011 13:29:22.87 PM:     No Error in Last Sync
1/3/2011 13:29:22.87 PM: Running sbadmclIsSyncInProgress...
1/3/2011 13:29:22.95 PM: Starting a sync to remove AutoBoot.
1/3/2011 13:29:22.98 PM: Running sbadmclForceSync...
1/3/2011 13:29:25.03 PM: Running sbadmclIsSyncInProgress...
1/3/2011 13:29:25.04 PM:     Read client log - 19000 chars.
1/3/2011 13:29:25.04 PM:     Found Last Sync Start at char: 18578
1/3/2011 13:29:25.04 PM:     No Error in Last Sync
1/3/2011 13:29:25.04 PM: Waiting for a sync in progress to finish - sleep for 10 seconds..(try 1 of 36)
1/3/2011 13:29:35.04 PM: Running sbadmclIsSyncInProgress...
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Running Cleanup...
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Script is not displaying HTML so will close right away
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Closing Connection with ref :00000cb4-022A8018
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Stopping as I can't login to the admin system! (Unknown connection)
1/3/2011 13:29:38.40 PM: 0xc1000010 | Unknown connection
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Running Cleanup...
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Script is not displaying HTML so will close right away
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Closing Connection with ref :00000cb4-022A8018
1/3/2011 13:29:38.40 PM: Stopping as I can't login to the admin system! (Unknown connection)
1/3/2011 13:29:38.40 PM: 0xc1000010 | Unknown connection

.......this 'loop' keeps repeating on and on....

What would cause this problem. We use a specific assigned script user for the AutoDomain and it has always worked.

Pls. see the screenshot. Appreciate if anyone can provide some insight...

4 Replies
Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 5

Re: AutoDomain 5.58 error

the sTicks issue I think is a bug in the WScript processor - it seems to run out of memory. You can replace the calls to sTicks.ticktime with Time if you like, it's just a microsecond time routine.

re the fundimental issue though, the script was unable to work out the last good connection (database description name), and you forgot to set it in your ini file I believe.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 5

Re: AutoDomain 5.58 error

I did update, the Autodomain.ini with

DefaultAdminDatabase=<typed MEE server name here>
UseLastGoodConnection=true

Still we see the same error. Can you pls help.

I have attached a copy of the Autodomain.ini <Sanitized few details> for security.

Highlighted
Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 5

Re: AutoDomain 5.58 error

common mistake - you don't use the server name, you use the name you pick to select that server when you login to it with EEM or something - it's the "description" field.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 5 of 5

Re: AutoDomain 5.58 error

Thanks for the prompt response. I will give that a shot..

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community