cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Re: MSME 8.6 shows exclamation mark under dashboard

Dear aarmstro,

Regarding the explenation mark, was there any official fix released by Mcafee?

Thank you

b

filipk
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 12 of 13

Re: MSME 8.6 shows exclamation mark under dashboard

Hello,

I seem to be having the same issue.

This is the situation:

- New Exchange 2016 servers installed

- MSME 8.6 with HF1218399 installed on both - STANDALONE VERSION!

- Agent 5.0.6 installed on both, ENS 10.5.4 installed - managed by ePO

- Scheduled Anti-spam updates are successful

- Scheduled DAT updates are NOT successful - manual updates are successful

 

I don't have access to the machines right now but will try to check this next week:

- Check mcscript.log and agent_<servername>.log

- Check DAT versions in <MSME INSTALL DIR>\bin\DATs  and in HKLM\Software\Wow6432Node\McAfee\MSME\Systemstat

 

Anything more that I can try?

Please find the attached screenshots.

 

Thanks,

Filip

 

updates 2.pngupdates 3.pngupdates 11.png

 

filipk
Level 9
Report Inappropriate Content
Message 13 of 13

Re: MSME 8.6 shows exclamation mark under dashboard

It seems that the SiteList Editor did the trick. After removing ePO and all other repository servers, the scheduled update from HTTP completed successfuly. 

It seems that MSME was trying to download DATs from ePO, even though it is the standalone version of MSME. 

I have now duplicated and edited the Repository policy on the ePO, and assigned it to the Exchange servers. Everything seems to be in order now.

 

 

More McAfee Tools to Help You
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • Visit: Business Service Portal
  • More: Search Knowledge Articles
  • ePolicy Orchestrator Support
  • The McAfee ePO Support Center Plug-in is now available in the Software Manager. Follow the instructions in the Product Guide for more.