cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
mcoy
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 1

LDAP query failed: Referral

Hi,

I'm trying to connect MEG7 to my AD with no luck.

Platform: MEG 7 virtual appliance

Installed patches:7.0.1-2151.119, 7.0h759601-2151.119

Mode: Cluster

Cluster works correctly, traffic to DCis allowed, user credentials are correct. Error during synchronization: TheLDAP query failed: Referral. It’s only appearing in cluster mode, in standalone is OK.

I saw https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB71257&actp=LIST but it's for EWS5.6.

Best Regards,

mcoy

Message was edited by: mcoy on 8/12/12 3:20:46 PM CDT
You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community