cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

ePO 5.10 DLP 11.1 Behaviors

I've had success using ePO 5.9 with DLP 11.1 to capture usb plugins for CD-ROM and/or USB and files transfer including notifying users. It's working perfectly. 

However, we are moving to ePO 5.10 and I can't get the endpoint to behave the same.  I get a lot of Agent- no Policy ,or the agent with policies dont notify the user or report the incident. These areas are all Windows 10 and I've blocked any domain group policies just to test. Still not the expected behavior.

So I guess I am having multiples issue generating multiple symptoms. The "no policy error" is probably because the opg file is missing. A manual DLPe client install have solved this...sometimes. I guess I'm just out of troubleshooting ideas at this point. Any help would be appreciated. 

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community