cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
hilepo
Level 7

Data Loss Prevention first initialisation error

We are trying to implement Data Loss Prevention 9.2 in our new ePO Orchestrator 4.6.5, but failed during the first initialisation (see attachment).

The dlp-extension is not on the same server as the epo (sql and epo are not running on the same server).

Behind that white field on the screenshot is the name of the sql-server, where the extension is installed.

Both server are running on windows server 2008 and integrated to our domain.

Screenshot-Error:

"The trust relationship between the first domain and the trusted domain failed."

Hope you can help me

0 Kudos
4 Replies
SafeBoot
Level 21

Re: Data Loss Prevention first initialisation error

This is the community for help on how to use the community - you'll get better response if you post your DLP question in

0 Kudos
exbrit
Level 21

Re: Data Loss Prevention first initialisation error

Thread moved to DLP.

0 Kudos
alexn
Level 14

Re: Data Loss Prevention first initialisation error

Have you tried IP address of SQL DB server instead of name?

Its communication issue and also make sure that 8731 is open and you can telnet it. And WCF service is installed on ePO server.

And  Your SQL DB server should be on same domain as ePO, if I am not wrong.

Message was edited by: alexn on 4/9/13 9:28:07 AM CDT
0 Kudos
hilepo
Level 7

Re: Data Loss Prevention first initialisation error

thx for the answers.

I´ve tried the IP address instead, but the same error occurs. my sql db server is on the same domain as the ePO.

the wcf service is installed and has been tested through http://localhost:8731/DLPWCF/Admin/Testing (this is working).

i am confused

any other suggestions?

0 Kudos