cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
LauraJ
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 7

DLP applying policy failure

Hi, wondering if anyone is able to help, we have DLP running with policies created, however we have recently been unable to apply new policies. The error being received is 'Apply Policy Failed' Has anyone seen this before? I have seen somewhere someone suggested to duplicate the policy, we have tried this, but this has also failed. I have attached the screenshot. EPO version: 5.3.2 DLP agent : 11.0.700
Labels (1)
6 Replies
McAfee Employee JaganA
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 7

Re: DLP applying policy failure

@LauraJ this can happen for two reasons. 

1. Classification being configured incorrectly. You may delete the classification created/modified just before the issue started.

2. Unable to connect to DB table.

You may check the Orion.log to understand the exact cause.

JaganA
McAfee Employee

Was my reply helpful?
If yes, click "Accept as Solution" in my reply and together we can help other members?
LauraJ
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 3 of 7

Re: DLP applying policy failure

Hi @JaganA 

 

I've had a look in the Orion log, I cant see anything in this file that may indicate the issue unfortunately.

I'm unable to say when the issue started either, its only when we have come to apply another policy that we have noticed, at this point we have seen the error, I have removed what we added in but we still get the policy failed.

 

LauraJ
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 4 of 7

Re: DLP applying policy failure

Hi @JaganA 

 

I have been able to find the log, would you be able to assist, if I post the errors, would you be able to assist, or could I send these to you?

 

 

 

McAfee Employee JaganA
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 7

Re: DLP applying policy failure

Yes, you can post it here OR create a service request with support for a technician to assist in remote.

JaganA
McAfee Employee

Was my reply helpful?
If yes, click "Accept as Solution" in my reply and together we can help other members?
LauraJ
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 6 of 7

Re: DLP applying policy failure

Hi Jagan Thank you for your reply, I have attached a section of the log where the errors have occurred, this shows what happens when the policy is applied. If you can have a look I'd appreciate any help. Thanks
McAfee Employee JaganA
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 7 of 7

Re: DLP applying policy failure

I see you attempted to apply following policies and failed.

Block

Allow

Default policy

Seems to be the policy has corrupted. Try to restore the policy backup file and check.

JaganA
McAfee Employee

Was my reply helpful?
If yes, click "Accept as Solution" in my reply and together we can help other members?
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community