cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Blue Screen when applying DLP Policy

Hi , 

we have problem with DLP , when using Windows 1809 + DLP ( few version - 11.2.0 / 11.1.100/11.0.600 ) Agent 5.5.1.342
On all Dell Latitude E5480A (UEFI Based) ( On HP laptop it not happens)
when applying " Windows Client Configuration > Operational Mode and Modules >  Device Blocking " the laptop immediately get into BSOD. 
if i will disable this setting - all other future will be fine.
i saw this article : https://www.dell.com/support/article/il/en/ildhs1/sln293012/the-ssd-boot-drive-appearing-as-removabl... tried to update the driver - same behavior.
Please Advice
 

 
1 Reply
Reliable Contributor Daniel_S
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Blue Screen when applying DLP Policy

The question is which part of your DLP policy is interacting with the system.

Sounds like a component gets recognized by one of your policies and as such gets blocked.

Without knowing your policies this will somewhat be heavy to support.

Best way would be to raise a ticket with McAfee Support.

Best regards
Dan
More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community