cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 1 of 7

All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

I am using DAM version 4.4.3 and after doing the changes as per the KB article KB83282 about the Database Activity Monitoring response to CVE-2014-3566 (POODLE vulnerability) all the sensors of DAM are showing as disconnected & when I revert changes all are showing connected.

What could be the problem???Do anyone have an idea??

6 Replies
haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 2 of 7

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

Does anybody faced the same problem???

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

I've moved this to Data Loss Prevention in the hope it will be answered quicker - Moderator

haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 4 of 7

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

Thanks...

Hope will get quick response

uporat McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 5 of 7

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

Hi Haaris,

To investigate this matter further, would it be possible for you to report this as a support request in MFE Support portal and attach the server and sensor Analytic package?

To generate a server AP, please open your DAM console >  system tab >  troubleshooting> generate AP, download and attach to your SR.

Prior to generating sensor AP, I suggest to reproduce the problem and then revert to allow sensor connection, then from console >  sensor properties > generate sensor AP and upload to SR.

It would be the best to have an AP from 2 sensors.

You can write to me directly (Udi_Porat@McAfee.com) and let me know about the SR # and AP availability. I will then take ownership and update you accordingly about our analysis results.

Regards,

Udi Porat

SEO Sr. manager


uporat McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 6 of 7

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

Hi Haaris,

In addition to my previous comment, the version you are using (4.4.3) is considered as "old" and it would be much better to upgrade your DAM Server (first) and (then) your sensors to latest V4.4.7

this will also allow us a better analysis of ths problem so if possible, please upgrade your env., then attempt to reproduce the problem and if consist, follow previous steps of reporting SR and attaching server and sensor AP.

thanks,

Udi

haaris Reliable Contributor
Reliable Contributor
Report Inappropriate Content
Message 7 of 7

Re: All DAM sensors are disconnected after changes done for POODLE Vulnerabilty

OK..

Thanks for support!!

I will try to upgrade but it will take time as we are busy in some other activities & if the problem persists i will definitely raise SR & contact you..

..

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community