cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
dinamarca
Level 7

Hvortil rette henvendelse ved Tilbagebetaling

Hej :-) jf jeres skrivelse mange steder på hjemmesiden og her i debatforumet om, at refundering kan finde sted, når der er blevet udført automatisk fornyelse, skal jeg gerne vide, hvortil jeg skal rette henvendelse for at meddele ønske om refundering - hvilket telefonnummer jeg skal kontakte for at aftale refundering eller om personer fra McAfee kan foranledige action pba indeværende henvendelse her på forumsitet??

0 Kudos
1 Reply
Moderator
Moderator

Re: Hvortil rette henvendelse ved Tilbagebetaling

Kære Silvia,

Tak for din henvendelse til McAfee Kundeservice.

Jeg kan forstå at du gerne vil have refundering for dit McAfee LiveSafe fornyelse. Du vil få beløbet på din kreditkort konto inden for 5-10 arbejdsdage  med refunderingsnummer CS1952461137.

Jeg bekræfter, at McAfee ikke vil automatisk fornye din license.

Alle betalte abonnementer på McAfee-tjenester optages automatisk i McAfee Always On Protection™-programmet. Et abonnement, som er ved at udløbe, vil automatisk blive fornyet i endnu en periode. Dette program giver betalende abonnenter mulighed for at fortsætte med at modtage uafbrudt beskyttelse fra McAfees sikkerhedstjenester. Så der er ingen grund til at bekymre sig for, at et uventet abonnementsudløb efterlader pc'en med et sikkerhedshul.

Hvis du har brugt for hjælp igen kan du kontakte os via chat eller telefon 35258321  mandag til fredag fra kl. 9 til kl 18.


For alle dine kundeservice og teknisk support behov, kan du besøge http://www.mcafeehelp.com

Ha en rigtig god dag, Silvia!

Med venlig hilsen
Petyo Bozhinov
McAfee Consumer Support

0 Kudos