cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Bonzoburger
Level 7

MS Outlook 2010 and Spam filter not working

I am running Windows 7 Home Premium (64 bit) with MS Outlook 2010 with several identities and I cannot get the Spam filter to work.  The anti-spam toolbar is present, filtering is presently set at aggressive, spam is switched on yet nothing happens.  Spam continues to enter all mail boxes and messages I have marked as spam continue to enter all mail boxes.  Any suggestions would be appreciated.

0 Kudos
13 Replies
Aldrin
Level 12

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Hi, Could you please let us know the following:

  1. What version McAfee programs have you installed in your computer? (please mention version details)
  2. How was that installed, was that through a disk or online installation?
  3. What type of account is configured in MS Outlook 2010 (e.g.: POP3, MAPI...)
  4. Do you have a Anti-Spam folder under the Inbox in MS Outlook 2010?
0 Kudos
Bonzoburger
Level 7

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Hi, thanks for quick reply.........

Security Centre, cannot find version number.

Downloaded online 13th October 2010

All accounts are POP3

Each account has its own Anti-Spam folder.

0 Kudos
Bonzoburger
Level 7

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Sorry there are NO anti-spam folders.

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

That's the reason spam mails are coming into your Inbox, could you please get me the screenshot of your MS Outlook 2010...

0 Kudos
Bonzoburger
Level 7

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Screenshot of Outlook 2010 attached.......

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

That's pretty interesting... Well, please give me sometime let me have the same tested in my test machine and let you know...

0 Kudos
Bonzoburger
Level 7

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Hi,

any luck at solving this problem yet?

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

Sorry for the delayed response, in fact I wasn’t able to reproduce the same in my machine. Anyhow will check the same with my research team and get back to you ASAP. I really appreciate your time and patience on this issue…

0 Kudos
Aldrin
Level 12

Re: MS Outlook 2010 and Spam filter not working

John - in the mean time follow the screenshot below and let me know the version details of the McAfee programs installed in your computer

MSC.JPG

0 Kudos