cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

sadmin passwd doesn't work.

Hi Security Experts,

I have an issues with setup password for solidcore command line. When I put sadmin passwd it ask for a new password, retype but command line is not protected. I can sadmin eu without the password. Repeating sadmin passwd agan, ask directly for a new password. Trying to use passwd -d (delete password) and then setup it again - doesn't help. SC version 6.x.y.

I can assume that before at that configuration password was set, someone could deactivate it somehow.

Do you have any ideas what can be check, done?

Thank you!

Luk

1 Reply
Highlighted

Re: sadmin passwd doesn't work.

Luk,

Is this endpoint managed via the ePO? If so the password to activate the Solidcore Command Line Interface is set via the ePO policy Solidcore 6.2.0: General | CLI | Local CLI Access Password.

HTH

Mick

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community