cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Solidcore services not running

Hi ,

We are recently seeing this message "Failed to connect to the McAfee Solidifier services : service is not running.

1. Can you let us know the reason for this services not running?

2. Is there any way to fix it? currently version running is 8.0.1.223

3. Can we get the list of all the machines which has this issue through a ePO report with any query?

 

1 Reply
McAfee Employee BEllis
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Solidcore services not running

1. Without data we cant tell you why your service doesnt run.

- Please open a case with support. Collect a gatherinfo.

- Two At admin command prompt run "Scsrvc -d" if your service is not running.

2. You could try the latest 8.0.2 build and see if issue still happens

3. No

 

McAfee Support

Benjamin Ellis

Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community