cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
azhar041604
Level 7

Solidcore deployment suppress the windows 2008 service's to start

Dear Team,

I our site we are using the Windows 2008 R2 and Windows 7

We are using the epo 4.6 and we start deploy the solidcore agent to the client stations, After the deployment of solidcore our system not responding properly.

Even i can't check mcafee services also. How to rectify this.

Pls provide some solution for this.

Thanks in advance,

Azhaarhuddin.S

0 Kudos
3 Replies
exbrit
Level 21

Re: Solidcore deployment suppress the windows 2008 service's to start

Moved to Business > ePO for faster support

---

Peter

Moderator

0 Kudos
exbrit
Level 21

Re: Solidcore deployment suppress the windows 2008 service's to start

On second thoughts, best in Application and Change Control (Solidcore) so have moved it there.

---

Peter

Moderator

0 Kudos
Troja
Level 14

Re: Solidcore deployment suppress the windows 2008 service's to start

Hi,

just some questions about your deployment.

- which mode is used for Solidcore Agent?? Observation Mode?

- if Observation Mode is used, are there any events?

- check the solidcore log files directly on your endpoint.

- If you disable solidcore agent is the problem removed or not?

- Are there any other security products installed on the system which have memory protection features?

- Which version of solidcore Agent are you using?

- Which extension is used in EPO?

not responding properly... can you provide some more information what this means?

What means you cannot check the McAfee services?

Cheers

0 Kudos