cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Solid Core will not Licence

I have reinstalled Solid Core on server multiple times, with multiple methods,  but I cant get it licensed, hence it shows unmanaged and not reporting to EPO. However it is fully enabled.  Is this a known issue? Are there any work arounds? 

1 Reply
Highlighted
McAfee Employee
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Solid Core will not Licence

Can you output "sadmin license"? on cli? Have you checked in epo for duplicate guids? or duplicate machine names?

 

Have you followed the KB to manage with epo? https://kc.mcafee.com/corporate/index?page=content&id=KB69408&_ga=2.160123581.1663663335.1547646478-...

 

Are you installing before or after ma is installed on machine?

 

 

McAfee Support

Benjamin Ellis

Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community