cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
avilt
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 1 of 3

SC No Logs in Observe Mode

I am using Solidcore version 7.0.0.646 using ePO. We have a custom application where I am facing performance/graphics display issues when the SC in in Enable mode. We do not face any issues in Observe or Update mode. My main problem is that even in Observe mode it does not show any events in Policy Discovery. Otherwise I could have added these application as trusted. How can I pinpoint the application that need to be set as trusted? Is there any verbose log settings for SC which need to be manually set?

2 Replies
Highlighted

Re: SC No Logs in Observe Mode

Have you checked in the Solidcore logs? `C:\ProgramData\McAfee\Solidcore\Logs\solidcore.log` has pretty good verbose output for reviewing executed binaries and associated actions.

HTH,

Mick

avilt
Level 8
Report Inappropriate Content
Message 3 of 3

Re: SC No Logs in Observe Mode

Do I need to enable SC verbose logging at the client side?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community