cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
compscipunk
Level 7

Initial configuration and runtime issues with Solidcore

Good morning/afternoon/evening all,

I may have solidcore incorrectly configured, so bear with me.

I've been tasked withinstalling solidcore on a system that is stand-alone (e.g. no ePO) on a Windows 7 x64 system. I've registered my AppControl and ChangeControl licenses. I had performed an initial solidify and enabled solidcore:

sadmin license add xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

sadmin license add yyyy-yyyy-yyyy-yyyy-yyyy

sadmin so

sadmin enable

reboot

i subsiquently rebooted, andenabled the update mode to install a new application

sadmin bu

I could not however run my installer for the new software. this lead me to disable solidcore:

sadmin eu

sadmin disable

reboot

I then installed my software,ran solidifier again and enabled

<installed software>

sadmin so

sadmin enable

reboot

I've also rerun the solidification several times

sadmin so

At this point i keep getting an "Application Error 0xc0000005" when attempting to execute the newly installed application. I have attempted to review the documentation, but somewhere there seems to be a disconnect in sequencing the commands, or using the correct commands, or my misinterpretation of the documentation as a whole.

version info:

McAfee Solidifier

version 6.0.0-340


Can someone please point out the error(s) in my approach to using solidcore?

Thanks!

0 Kudos
1 Reply
compscipunk
Level 7

Re: Initial configuration and runtime issues with Solidcore

much like another issue posted, upgrading to 6.1 seems to have resolved the issue.


https://community.mcafee.com/message/312502#312502

Message was edited by: compscipunk on 2/18/14 4:44:56 PM CST
0 Kudos