cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Elme34
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 1 of 2

Cygwin service is not running

Hello everyone,

 

I've installed Cygwin services for SSH on a server. The service is well running without any whitelisting done by solidcore. Once whitelisting is enable the service cannot start.

 

I've no error log into the windows eventlog. Do you have any idea ? If I disable Solidcore the service start well without any problem.

Thanks for the help.

 

Regards,

Jérôme

1 Reply
McAfee Employee BEllis
McAfee Employee
Report Inappropriate Content
Message 2 of 2

Re: Cygwin service is not running

Make cygwin an updater. Is it solidified? What is the error you see when trying to launch it.

McAfee Support

Benjamin Ellis

Was my reply helpful?

If this information was helpful in any way or answered your question, will you please select Accept as Solution in my reply and together we can help other members?

More McAfee Tools to Help You
  • Subscription Service Notification (SNS)
  • How-to: Endpoint Removal Tool
  • Support: Endpoint Security
  • eSupport: Policy Orchestrator
  • Community Help Hub

      New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

    • Find Forum FAQs
    • Learn How to Earn Badges
    • Ask for Help
    Go to Community Help

    Join the Community

      Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

    • Get helpful solutions from McAfee experts.
    • Stay connected to product conversations that matter to you.
    • Participate in product groups led by McAfee employees.
    Join the Community
    Join the Community