cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

After changing status to Update Mode never come back to active mode

Hello

I have a strange situation on WIN NT PCs with Solidcore Version 5.1.2. After I put them in Update Mode, I got these error message "ERROR 4666492: MSG-NOT-FOUND" and after this, it is not possible to end the update mode or to use other commands. Now my pcs are all in update mode and I can't change it. I have 10 WIN NT PCs with the same error, but different hardware.

Any ideas?

Thanks

MARVIN

7 Replies
Highlighted
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 2 of 8

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Marvin,

Did you upgrade the builds recently?

This may happens when Solidcore service and driver versions are out of sync.

Please check the versions and if they are same, next step would be to file a support case.

Highlighted

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Hi Neelima

I didn't upgrade the builds recently. Only on the ePO Server to Solidcore extension 6.2.0.195, but we had the problem before. How can I check if the versions are the same before I open a support case?

Thanks

MARVIN

Highlighted
Level 12
Report Inappropriate Content
Message 4 of 8

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Marvin,


If you have not upgraded App control client on endpoint recently, then I suggest filing a support issue.


The version check would be for MAC's binaries in the installation path on the endpoint facing the issue.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 5 of 8

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Was this already put into our support que?

Highlighted

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Not yet. I would like to use the MER Tool to send you the logfiles, but the current MER Tool isn't working with WIN NT. It's a PC in our production, so I is not available every time to do tests and create MER-File.

Highlighted
Level 7
Report Inappropriate Content
Message 7 of 8

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

While the MER tool is preferred i guess you should use the gatherinfo batch on winnt (MER will also collect gatherinfo but if mer does not work we have at least all the application control data without agent data)

Highlighted

Re: After changing status to Update Mode never come back to active mode

Ok, I will do it an than create a support case.


Thanks

You Deserve an Award
Don't forget, when your helpful posts earn a kudos or get accepted as a solution you can unlock perks and badges. Those aren't the only badges, either. How many can you collect? Click here to learn more.

Community Help Hub

    New to the forums or need help finding your way around the forums? There's a whole hub of community resources to help you.

  • Find Forum FAQs
  • Learn How to Earn Badges
  • Ask for Help
Go to Community Help

Join the Community

    Thousands of customers use the McAfee Community for peer-to-peer and expert product support. Enjoy these benefits with a free membership:

  • Get helpful solutions from McAfee experts.
  • Stay connected to product conversations that matter to you.
  • Participate in product groups led by McAfee employees.
Join the Community
Join the Community